Usi termoizolante 

Usile frigorifice sunt destinate izolarii termice pentru diferite spatii de productie.

Sunt folosite in industria alimentara, farmaceutica sau pentru inchiderea depozitelor frigorifice din supermarketuri. Reprezinta o solutie optima pentru inchiderea depozitelor de legume sau fructe, depozite ce necesita o temperatura constanta scazuta.

USI FRIGORIFICE PIVOTANTE articulate in doua sau mai multe balamale, deschidere stanga-dreapta, cu etansare la pardoseala sau prag, prevazute cu sistem de inchidere cu cheie si garda termica pe tocul usii pentru modelele destinate temperaturilor negative.
USI FRIGORIFICE CULISANTE destinate in special deschiderilor mari. cu glisare stanga-drepta, etansare la pardosela, prevazute cu sistem de inchidere cu cheie si garda termica pe tocul usii pentru modelele destinate temperaturilor negative.
USI FRIGORIFICE BATANTE destinate spatiilor tehnologice de procesare, constructie in unul sau doua canate, prevazute cu articulatii elastice cu posibilitatea blocarii pe pozitia maxim deschis.
USI FRIGORIFICE DE TIP OFFICE destinate birourilor tehnologice din zona de fabricatie, depozitelor de condimente, vestiarelor coridoarelor de acces personal.