Izolatii termice 

Izolatiile termo-igienice pentru medii controlate pot fi folosite pentru toate aplicatiile din industria alimentara, ca parte integranta a constructiei şi nicidecum ca element independent.

Panouri termoizolante

  • Panouri perete
  • Panouri de acoperis
  • Tabla cutata
  • Accesorii

Panourile, constituite din suporti metalici profilati si un strat izolant din poliuretan, trebuie sa asigure o protectie dubla: impotriva coroziunii si impotriva dispersiei termice.

Din aceasta cauza sunt selectate materiale ca tabla din otel zincat prevopsit, pentru a combate deteriorarea din cauza agentilor atmosferici, si expandanti din poliuretani si poliizocianurati, cei mai eficienti izolanti, pentru a impiedica dispersia termica.

Materialele selectate, cu o suprafata omogena si sever controlata, sunt caracterizate de o aderenta optima a otelului/zincului, si de o adeziune perfecta a vopselei pe otel, vopsea aleasa in functie de agresivitatea mediului in care va fi folosit produsul.

Componentul poliuretanic rigid, cu o densitate ridicata, este recunoscut pentru nivelul sau ridicat si constant de izolatie, pentru caracteristicile fizico-mecanice (verificate prin cele mai severe teste de compresie, incovoiere si de stabilitate dimensionala) si pentru calitatea sa de autostingere.