Usi sectionale industriale 

Compania noastra este specializata in comercializarea de usi sectionale industriale, sisteme de andocare (porti sectionale de andocare, rampe hidraulice de egalizare si burdufuri de etansare), usi sectionale de garaj, usi rulou de garaj, grilaje metalice, automatizari porti batante, automatizari porti culisante, bariere, perdele industriale din PVC si usi rapide reusind astfel sa ofere solutii profesionale si de lunga durata pentru orice solicitare privind acest domeniu.

Usi sectionale industriale
Aceste usi sectionale reprezinta solutia eficienta pentru constructiile comerciale moderne din zilele noastre. Va propunem o gama larga de modele pentru usi sectionale. Toate componentele ce intra in alcatuirea acestor usi sectionale sunt de cea mai buna caliate si corespund normelor europene in domeniu.

 

Usi rapide din PVC
Aceste usi rapide din PVC sunt usile cu cel mai rapid timp de deschidere/inchidere reducandu-se astfel consumul de energie termica. Se utilizeaza cu precadere in supermarket-uri, centre logistice, hale industriale, spalatorii auto etc.
  • Burdufuri de etansare usi

Burdufuri de etansare – protejeaza marfurile de influenta intemperiilor, micsoreaza costurile de energie, оmpiedica formarea curentilor de aer care ar conduce la оmbolnavirea personalului.

Burdufuri de etansare – cu prelata.
Prelate laterale executate din tesatura suport elastica din doua straturi, din fibre monofil de poliester, acoperita pe ambele parti cu PVC cca. 3mm grosime.

Burdufuri de etansare – pneumatice.
Burduful de etansare pneumatica pentru usi se adapteaza perfect fiecarui tip de dimensiune de camion.
De aceea ofera o etansare excelenta si оmpiedeca оn cea mai mare masura patrunderea temperaturii exterioare оn hala.
Acest tip este recomandat оn special pentru halele frigorifice si la timpi de оncarcare mai mari pentru bunuri sensibile la temperatura.
Un mare avantaj al acestui tip de burduf este faptul ca usile se deschid numai dupa gararea camionului si etanseaza spatiul de ancarcare complet оn cвteva secunde.