Proiectarea 

Sebeca Engineering SRL va vine in sprigin si va ofera servicii de proiectare bazinduse pe o echipa de specialisti care cuprinde : arhitecti, ingineri constructii specializati in proiectare structuri de rezistenta, ingineri proiectanti de drumuri si poduri, ingineri proiectanti de instalatii (sanitare, termice, electrice), ingineri proiectanti specialisti in montaj linii tehnologice.

Pentru proiectele de investitie in unitatile productive colaboram cu tehnologi specializati din industria alimentara, zootehnie, legumicultura, viticultura etc.

In echipa exista atat specialisti cu experienta, fosti conducatori de proiecte in institute mari de proiectare, cat si proiectanti tineri cu abilitati deosebite in utilizarea instrumentelor informatice, cunoscatori ai ultimelor tehnologii si materiale de constructii. Completandu-se reciproc, membrii echipei valorifica experienta de proiectare cat si elementele tehnice si tehnologice moderne.

Managementul activitatii este asigurat de specialisti autorizati.

DOMENII DE ACTIVITATE :

1. CONSULTANTA : studii de fezabilitate si planuri de afaceri ; documentatii pentru obtinerea de credite ; documentatii pentru obtinerea de fonduri publice pentru investitii ; documentatii pentru avizarea si autorizarea lucrarilor de constructii civile si industriale ; documentatii pentru avizarea dezvoltarii urbanistice (planuri de urbanism) .

2. ASISTENTA : obtinerea de credite bancare pentru investitii ; obtinerea de fonduri publice nerambursabile ; managementul unitatilor de productie in agricultura si industrie alimentara ; managementul investitiilor cu fonduri publice ; managementul proiectelor de dezvoltare rurala ;

- managementul proiectelor de investitii pentru infrastructuri rurale ; managementul proiectelor urbanistice .

3. PROIECTARE : constructii civile ; constructii industriale si agroindustriale ; constructii aferente investitiilor in agricultura (hale pentru utilaje, ateliere de reparatii, grajduri) ;