Calitate

Procesul de asigurare a calității

Activitatea SRL „Sebeca Engineering” este desfășurată în conformitate cu cele mai înalte standarde de calitate și control. Astfel, la fiecare etapă de prestare a serviciilor, persoanele responsabile de procesele de lucru sunt inclinate în a presta un serviciu calitativ îndreptat spre satisfacerea necesităților și așteptărilor clienților. 264661

 

În 2020 SRL „Sebeca Engineering” a lansat procesul de aliniere a activității la standardul internațional de calitate „Sitstem de management a calității” ISO 9001:2015, care se va solda cu certificarea că activăm și aplicăm un sistem de management calitativ și orientat spre clienți.

Sistem de control al conformității

Monitorizarea proceselor de lucru și concordanța serviciilor prestate la cerințele impuse de bunele practici în domeniu reprezintă responsabilitatea de bază în activitate.

CE SPUN CLIENȚII NOȘTRI?

RECENZII

Am avut o colaborare fructuoasă cu SRL Sebeca Engineering. Am reușit să realizăm un obiectiv strategic pentru compania noastră și să furnizăm producție agroalimentară de calitate clienților noștri. Suntem mândri că avem în Republica Moldova o companie ca SRL Sebeca Engineering, care în cel mai scurt timp au reușit să satisfacă cerințele noastre de a avea frig și caldură la timpul potrivit.

Europlant SRL

Sunt deja șapte ani de la semnarea primului contract, iar în timp relațiile noastre de colaborare s-au fortificat și au rămas la fel de strânse. Am construit etapizat depozit frigorific, cu sala de sortare, depozit provizoriu de păstrare legume, la care a fost dificil de evaluat fezabilitatea proiectului și costurile aferente. Datorită serviciilor complexe ale companiei SRL Sebeca Engineering, care ne-au ghidat de la proiectare, construcție și inclusiv deservire și mentenanță, astăzi avem obiectivele realizate care funcționează eficient și conform așteptărilor.

El Agro SRL

SRL Sebeca Engineering, au fost cei de care am avut nevoie când am decis să îmi extind afacerea. Ei au fost cei care mi-au oferit servicii de consultanță calitativă privind „domeniul de păstrare a produselor agro-alimentare, și importanța unui depozit frigorific în perioada post-recoltare”, iar ulterior am reușit să fac o alegere corectă a parametrilor arhitecturali și nivelul temperaturii necesare, pentru a obține rezultatul scontat.

Petropit Agro SRL

Am ajuns să colaborăm cu SRL Sebeca Engineering datorită recomandărilor primite de la clienții acestora. Am convingerea că SRL Sebeca Engineering are arsenalul de oameni profesioniști care poate realiza produsul solicitat în termeni restrânși și cu respectarea standardelor de calitate europene.

Gloria cop Agro SRL

Ne cunoaștem mai mult de 9 ani și sunt foarte mândru că am fost printre primii clienți a companiei. Atitudinea respectuoasă pe care o au în raport cu clienții, și grija față de noi este confirmată și prin faptul că Sebeca Engineering SRL are mereu ușile deschise oricând, pentru a oferi suport și consultanță în ingineria agro-alimentară. Recomand cu încredere.

Bebei Prim SRL

Am realizat construcția depozitului frigorific în parteneriat cu Sebeca Engineering SRL care ne-au executat în tocmai toate cerințele noastre, ajustându-le la standarde europene. Am apelat desigur și la serviciile de mentenanță, și pot spune că sunt prestate de profesioniști la cel mai înalt nivel.

Getodava SRL

Suntem într-o colaborare continuă cu compania Sebeca Engineering SRL. Pot să confirm cu fermitate, că echipa Sebeca Engineering SRL este de încredere și îi recomand antreprenorilor pentru executarea construcției, reconstrucției și modernizării depozitelor frigorifice.

Dipp Fruct SRL

Sunt un producător de struguri din sudul Moldovei. Lucrând cu Sebeca Engineering SRL am realizat un obiectiv important pentru compania noastră – ce m-a ajutat la furnizarea pe piața internă și externă a produselor cu valoarea adăugată, prin crearea condițiilor optime de stocare și păstrare. Rezultatul obținut îl atribui colaborării cu compania Sebeca Engineering SRL – care au urmatoarele calitati punctuali, exigenți, profesioniști.

Vitasudplant SRL

Am colaborat cu Sebeca Engineering pentru a moderniza depozitul existent și construcția unui depozit frigorific nou. Este o companie cu experiență, onestă și care implementează tehnologii noi și avansate, fapt care a permis să ne evidențiem prin standarde înalte de calitate și conformitate în păstrarea produselor.

Euroforta SRL

Suntem bucuroși că am colaborat cu Sebeca Engineering SRL și am realizat construcția depozitului frigorific. Am constatat faptul că această echipa de profesioniști fac tot posibilul ca producătorii autohtoni sa poată păstra produsul recoltat un timp îndelungat la costuri minime, accentul fiind pus pe eficiența energetică. La orice solicitare de suport informativ și tehnic sunt receptivi, expliciți, oferind consultații ce țin de aspecte tehnice, economice și de marketing.

Visad Fruct CI

Circumstanțele în care am colaborat cu Sebeca Engineering a fost ca o luptă contra cronometru. Au realizat construcția depozitului frigorific în termen record, în plină campanie de recoltare a fructelor, iar necesitatea stringentă de a stoca fructele, au făcut ca fiecare oră să conteze. Mi-a fost greu să cred când am auzit că „azi la ora 20:00 poți aduce produsul la pre răcire și păstrare, așa cum depozitul este funcțional”. Suportul informațional și tehnic oferit, au făcut ca afacerea mea să prospere, iar produsele să fie stocate în condiții întalte de calitate, devenind competitive pe piața europeană.

PDG Fruct SRL

CE
AM
REUȘIT?

130+PROIECTE
183CLIENȚI SATISFĂCUȚI
425kTONE PĂSTRATE

Eficiență și operativitate în activitate. Livrarea soluțiilor pentru fiecare afacere.

OBȚINE O CONSULTAȚIE GRATUITĂ

Vă răspundem în cel mai scurt timp