Servicii și Produse

SERVICII

Consultanță

Compania noastră pe parcursul a 10 ani a acumulat experiența necesară pentru a vă oferi suportul informațional și tehnic necesar pentru a vă transforma ideea într-un concept de proiect investițional viabil și fezabil. În cazul în care sunteți deja antreprenor, împreună putem identifica cele mai optime soluții pentru a spori eficiența activității economice dar și a dezvolta, extinde și moderniza activitatea întreprinderii Dvs. Clienții Sebeca Engineering devin familie, și creștem împreună.

Proiectare

Sebeca Engineering SRL, oferă servicii de proiectare calitative ajustate la ultimele tehnologii și noutăți din sector. În funcție de necesitățile și potențialul afacerii Dvs, vom contura schița de proiect al obiectului investițional. O echipă întreagă de profesioniști și specialiști calificați sunt antrenați în procesul de proiectare, garantând respectarea cerințelor și standardelor specifice sectoarelor agroindustriale.

Construcție

Sebeca Engineering SRL este o companie care îsi propune abordarea proiectelor investiționale în întregimea lor. Relațiile durabile stabilite cu cei mai buni furnizori naționali și internaționali ne permit să asigurăm construcția obiectelor investiționale la cheie în termeni proximi și buget rezonabil. Încredințându-ne procesul de construcție, puteți fi sigur că specialiștii noștri vor examina fiecare etapă în detaliu, și vor garanta respectarea tuturor cerințelor impuse de legislație și bunele practici din domeniu, în acest mod, diminuând considerabil riscurile asociate executării lucrărilor.

Reconstrucție și reutilare

Afacerea Dvs are nevoie de modernizare sau aliniere la noile cerințe ale pieții?
SRL Sebeca Engineering prestează servicii de reconstrucție și reutilare totală sau parțială pentru a spori eficiența și eficacitatea activității Dvs. Aplicăm cele mai inovative tehnologii care se bazează pe eficiență înaltă și funcționalitate durabilă.

Mentenanță și Post-garanție

Calitatea este cartea noastră de vizită, obiectivul nostru primar fiind de garanta clienților durabilitatea și funcționarea eficientă în timp a echipamentelor și utilajelor livrate de SRL Sebeca Engineering. În scopul asigurării exploatării corecte în timp a sistemelor inginerești instalate, vă oferim un pachet extins de servicii de mentenanță, care pot fi ajustate în funcție de cerințele clientului.

MOTIVAȚI DE STANDARDELE ÎNALTE DE ACTIVITATE

CALITATEA NE DEFINEȘTE

și este garantată la fiecare etapă de colaborare

PRODUSE

Utilaje și echipamente pentru

Stocarea și păstrarea fructelor și legumelor

Prelucrarea și procesarea fructelor și legumelor

Procesarea și industria mierii de albine

Industria laptelui și produselor lactate

Industria cărnii și produselor din carne

Industria viticolă și vinicolă

Aveți o idee de business în sectorul agroalimentar sau doriți să vă extindeți afacerea și să obțineți produse cu valoare adăugată?

CONTACTEAZĂ-NE